top of page
Search
  • Writer's pictureMarie-France

Een betoverende make-up namiddag: gratis advies en gezelligheid!

Datum: 6 september 2023 Tijd: 14:00 tot 18:00 uur

Verjaardagsdrink '50 17:00 uur tot 20:00 uur


Ben je klaar om jezelf te laten stralen? Markeer dan snel je agenda, want op 6 september om 14:00 uur organiseren we een betoverende make-up namiddag met i.am.klean die je niet wilt missen! Of je nu een make-up liefhebber bent of gewoon nieuwsgierig bent naar het verkennen van nieuwe looks, dit evenement belooft een gezellige en inspirerende namiddag te worden.


Gratis persoonlijk advies van een ervaren visagiste

De visagiste van i.am.klean staat voor je klaar om je persoonlijk advies en tips te geven. Van het vinden van de juiste foundationkleur tot het creëren van een verbluffende smokey eye, ze zal haar expertise met je delen en al je vragen beantwoorden.


Inschrijven is noodzakelijk

Om ervoor te zorgen dat iedereen een gepersonaliseerde ervaring krijgt, is het noodzakelijk om je vooraf in te schrijven voor dit evenement. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus zorg ervoor dat je je plekje reserveert door te WhatsAppen of te bellen naar 0475/599800.


Kortom, waar wacht je nog op?

Trek je mooiste outfit aan, breng je enthousiasme mee en maak je klaar voor een onvergetelijke make-up namiddag op 6 september om 14:00 uur. Dit is jouw kans om te schitteren, te leren en te genieten van de betoverende wereld van make-up.

Marie-France trakteert jullie op deze fijne namiddag ter ere van haar 50ste verjaardag.


Heb je geen plekje kunnen bemachtigen voor de make-up workshop? Dan nodig ik je van harte uit op mijn verjaardagsdrink tussen 17u en 20u. Ik zorg alvast voor vele leuke verrassingen!


Tot dan, schoonheidsliefhebbers!

Marie-France
50 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page