top of page
Search
  • Writer's pictureMarie-France

NIEUW!!! De Led Body-System


In maart besloot ik met het nieuwe apparaat de Led T.H.E.S. Body System van Skeyndor te starten in mijn schoonheidsinstituut. Ik had dit fantastische apparaat al in de vroege lente van 2020 in het vizier. Maar omwille van Corona werd de lancering (in België) een beetje gedwarsboomd. Na een jaartje wachten kreeg ik een fijne mail met de aankondiging om het apparaat te komen testen op het bedrijf. En ja! Nu was ik helemaal verkocht. De knoop werd snel doorgehakt. En eind maart ‘21 stond de levering gepland...

Ik had ondertussen al veel reclame gemaakt onder mijn klanten. En zij werden al even enthousiast als ik. Helaas moest ik toen weer voor 4 weken de deuren sluiten. Deze periode heb ik natuurlijk niet onbenut gelaten en heb ik vooral aan zelftesting gedaan!

Ik hoor u denken ‘en wat doet dit apparaat nu allemaal?’

Het is een combinatie van 3 technologieën die gelijktijdig werkzaam zijn in verschillende lagen van de huid.

Het werkt oa met:

rood Led licht dat zorgt voor huidverjonging en versteviging.

thermostimulatie vermindert cellulite en bevordert de celstofwisseling.

electrostimulatie verstevigt spier- en onderliggend weefsel en vermindert volume.

Deze technieken zijn opgenomen in 7 programma’s om zo verschillende probleemzones te kunnen aanpakken.

Dit in combinatie met een aangepast concentraat (drainerend, verstevigend of cellulite)

krijg je een behandeling op maat.

De behandeling (40 minuten) is pijnloos en aangenaam warm.

Bij een kuur van 6 behandelingen krijgt u de Body remodelling double drone gel-cream (twv €54) mee voor thuisgebruik.

152 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page